Польсько-Японська академія інформаційних технологій

Польсько-Японська академія інформаційних технологій – заснована в 1994 році в рамках угоди між урядами Польщі та Японії. Академія займає лідируюче місце по престижу, науковому потенціалу, інноваціям серед всіх приватних університетів країни.

Навчальний заклад має у своєму розпорядженні великі аудиторії, практичні кабінети з найсучаснішим комп’ютерним забезпеченням; лабораторію з мультимедійним обладнанням, стаціонарних і мобільних роботів, графічні станції, Skaner 3P, BlueBox із сенсорним інтерфейсом HAPTIC. Є лабораторія комп’ютерної графіки, вона забезпечена комп’ютерами IMAC і Laboratorium Barwy.

Основним напрямком академії є інформатика. Крім неї, студентам пропонуються навчальні програми на наступних факультетах:

 

  • Дизайн інтер’єру
  • Інформаційне управління
  • Культура Японії
  • Комп’ютерне мистецтво

Студенти беруть активну участь в студентському обміні, отже, протягом декількох семестрів можуть вчитися в університетах Великобританії, Японії, Іспанії, Фінляндії та Італії. Такий обмін можливий завдяки, підписанню між університетами цих країн, міжнародних угод про співпрацю. В університеті навчається понад 5 500 сіб. Понад 700 з них є іноземцями.

Випускники академії високо цінуються на ринку праці, а роботодавці проявляють до них інтерес.

Отримати професійну консультацію з питань навчання в університетах Польщі, отримання польської візи і Карти поляка, а також вивчення польської мови Ви можете по телефону компанії «СВІТ БЕЗ МЕЖ» – (068) 954 26 22.


Залишайте заявку і вчіться в найкращих ЗВО Польщі