Аудіювання англійською

Аудіювання англійською: покращуємо розуміння мови

Вивчення іноземної мови має на увазі розвиток декількох мовних навичок. Один з них це аудіювання (прослуховування мови з метою тренування сприйняття її на слух), який грає ключове значення для людей, які освоюють англійську мову для спілкування. Адже важливо не тільки правильно висловити ту чи іншу думку, але і зрозуміти, про що говорить співрозмовник. Беручи до уваги різний темп мовлення і особливості вимови тих чи інших діалектів, зробити це часом буває дуже важко. У Вас є певна база знань, але Вам все ще складно сприймати англійську мову на слух. Вам необхідна практика, що і є основною метою нашого клубу.

Хто може відвідувати такі клуби?

Всі, хто вивчає або вивчав англійську. Досить мати базову підготовку, щоб почати відвідування клубу. У нас Ви зможете вибрати групу відповідну саме вашому рівню знань:

– групи для початківців (Elementary і Pre-intermediate)

– групи для тих, хто володіє більш глибокими знаннями (Intermediate і Upper- intermediate)

Як проходять наші зустрічі з аудіювання?

Зустрічі проходять в офісі в приємній і невимушеній атмосфері. На зустрічах під чуйним керівництвом нашого викладача Ви зможете «відпрацювати» основні види аудіювання такі як:

– listening for detail – суть його полягає в повному розумінні тексту, вивчення слів і розуміння запису. Завдання з аудіювання вивчають кілька разів, Ви вчите нові для вас слова, способи їх застосування на практиці.

– listening for gist – аудіювання спрямоване на розуміння самого важливого в запису. Це найбільш приємний вид аудіювання, який створений з метою зрозуміти головний зміст, закладений в запису. Вам не потрібно копатися в деталях тексту, у всіх незнайомих словах. Цей тип відпрацьовує так звану мовну здогадку.

– listening for specific information – цей вид допоможе отримати з аудіювання спеціальну інформацію. Для цього Вам дається для прослуховування розповідь, щоб відповісти на питання по тексту.

Що Ви отримуєте від таких зустрічей?

Аудіювання з англійської мови покращує слухову пам’ять, сприяє засвоєнню лексичного складу мови і його граматичної структури. В ході таких занять Ви вивчаєте нові слова, розмовні, сленгові вислови, фразеологізми, ідіоми. Ви вчитеся правильно будувати речення, виробляти інтонацію, вимовляти складні звуки, долати мовний бар’єр. Практика сприйняття мови на слух розвиває впевненість і підвищує самооцінку в спілкуванні.